Miele Anglada, Servei Tècnic Oficial del Vallès Oriental i Occidental
Serveis

Reparacions


Gràcies a la seva ja reconeguda qualitat, els electrodomèstics Míele funcionen durant llargs anys amb total fiabilitat.

En el cas que sigui necessària una reparació durant aquest temps, disposem d'un equip tècnic curosament seleccionat que posseïx coneixements actualitzats i experiència, garantits per una àmplia formació tècnica i de producte, així com cursos d'actualització.

Tots els nostres tècnics estan equipats amb l'última tecnologia: instruments especials de mesura, eines i ordinadors amb sistema de diagnòstic. Gràcies a la ràpida obtenció de peces de recanvi pel departament de logística de Miele i a l'estoc que posseïm, podem oferir-li un ràpid i eficient servei.

Totes les NOSTRES REPARACIONS TENEN UNA GARANTIA TOTAL DE 3 MESOS (Reial decret 58/88 de 29 de Gener, sobre protecció dels drets del consumidor en el servei de reparació d'aparells d'ús domèstic), subjecte als termes de la nostra garantia.


Si desitja enviar-nos un avís de reparació empleni el següent formulari i contactarem amb vostè com més aviat possible. reparació d'aparells d'ús domèstic), subjecte als termes de la nostra garantia.


Nom: *
1er Cognom: *
2o Cognom:
Adreça: *
C.P.:
Població: *
Telf fixe / Mòbil: *
Telf adicional:
Email 1: *
Email 2:
Màquina: *
Model/s Màquina/s:

Motiu Avaria: *

Està en garantia ?: *
(2 anys des de la data de la factura de compra)
No
Si

Distribuïdor/botiga on la va adquirir
Observacions:
Data de la factura de compra

 Acceptes el consentiment.

* Camps obligatoris

CONSENTIMENT INFORMAT

Les dades facilitades per vostè, s'incorporaran i seran tractats en un fitxer automatitzat de Miele Anglada, des d'ara Miele, degudament inscrit davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, amb la finalitat d'atendre la present relació.
Les dades són confidencials i d'ús exclusiu de Miele, responsable del fitxer i amb domicili a Ctra. de Barcelona, 90 · 08205 Sabadell (BCN).
Si ho desitja, pot accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d'aquestes dades mitjançant escrit dirigit a l'adreça anteriorment citada.

Ctra. de Barcelona, 90 · 08205 Sabadell (BCN)
Tel. 93 727 53 41 - M: 691 446 824

Miele Anglada, Servei Tècnic Oficial del Vallès Oriental i Occidental - Mapa web - Política de cookies - Avís legal - Disseny web Anunzia


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome