Miele Anglada, Servei Tècnic Oficial del Vallès Oriental i Occidental
Serveis

Posades en marxa


Perquè som experts en el que més t'importa, ens encarreguem de realitzar a tots els nostres clients que ho desitgin, una instal·lació segura i fiable dels aparells Míele :

Podem realitzar també el muntatge de les peces d'acoblament per a formar una columna de rentat, la solució idònia quan no es disposa d'espai suficient en l'habitatge per a col·locar la rentadora al costat de la assecadora, formant així la columna de rentat-assecat Miele, gràcies a un senzill joc d'acoblament universal o amb taula de treball extraible. D'aquesta forma tot el conjunt no arriba a ocupar ni tan sols una superfície de mig metre quadrat.

La posada en servei realitzada pel nostre Servei Postvenda Oficial evita possibles problemes, ja que assegura el correcte funcionament de la màquina aconseguint així una llarga durabilitat de la mateixa. A més és una bona oportunitat per a familiaritzar-se amb les seves funcions.

La Posada en Servei Oficial i Certificada per Miele inclou:

Instal·lació de la màquina: La instal·lació contempla el muntatge, la connexió i el control de funcionament, a més del control electrònic de seguretat de la màquina. El muntatge de la màquina es realitza seguint els plànols d'instal·lació de Miele. S'exclouen els treballs de fusteria, obra, lampisteria o la retallada de taulells.
El control de funcionament: Cobreix la revisió de les principals funcions: selecció de les funcions, sortida d'aire, entrada i sortida d'aigua, calefacció, sortida d'aigua i dosificació. Addicionalment es realitza un control de seguretat.
Paràmetres personalitzats: També es realitza un ajust dels paràmetres programables i/o l'ajust de programes personalitzats. El tècnic assessora en temes de neteja i cura de la màquina.

Tarifa per a la Posada en Servei : 49.50€ * + IVA


Aquells clients que dipositin la seva confiança en Miele i realitzin compres a partir de dues unitats, només hauran d'abonar l'import d'una Posada en Servei, sent la de menor import gratuïta.

Preu vàlid per a tots els electrodomèstics: rentadores, lavasecadoras, assecadores, planxadores, rentavaixelles, frigorífics, congeladors i combis. Impostos no inclòs.

* Alguns electrodomèstics inclouen la Posada en Servei Gratuïta .
INFORMACIÓ SOBRE LA GARANTIA
Tots els productes Miele en disposen de 3 anys de garantia. Miele corregirà, sense cap Càrrec, QUALSEVOL defecte en el material o mà d' obra durante un periode de 3 anys, Subjecte ALS tèrmits de la nostra Garantia.

Ctra. de Barcelona, 90 · 08205 Sabadell (BCN)
Tel. 93 727 53 41 - M: 691 446 824

Miele Anglada, Servei Tècnic Oficial del Vallès Oriental i Occidental - Mapa web - Política de cookies - Avís legal - Disseny web Anunzia


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome