Miele Anglada, Servei Tècnic Oficial del Vallès Oriental i Occidental
Empresa

Nosaltres


Som una empresa d’origen familiar fundada al 1988 que portem més de 30 anys oferint la cobertura del Servei Tècnic Oficial de la marca “MÍELE”, referent mundial en electrodomèstics de qualitat. La nostra àrea d’actuació es concentra en el Vallès Occidental i Oriental.

Comptem amb una sòlida base de clients amb el màxim nivell d’exigència i, gràcies a tots ells, i a la nostra llarga trajectòria professional, ens hem possicionat en un alt nivell de referència en el sector. Adoptem un compromís amb el servei que es basa en sòl·lids valors que marquen la diferència: eficàcia, eficiència, qualitat i rapidesa.

Des de els nostres inicis, i fins a dia d’avui, seguim demostrant que sempre hem estat fidels a les senyes d’identitat i a l’esperit de la marca que ens avala, “Sempre Millor”, aquest és el motor de la nostra activitat i la nostra màxima passió.

Estarem encantats de tenir cura del teu electrodomèstic, descobriràs perquè som “Immer Besser”.

Benvingut!
Bienvenido!
Willkommen ¡
Welcome!

Miele Anglada, Servei Tècnic Oficial del Vallès Oriental i OccidentalLES NOSTRES INSTAL·LACIONS A SABADELL


LA NOSTRA ÀREA D'ACTUACIÓ

 

Totes les poblacions del Vallès Occidental i Vallès Oriental, destacant algunes com:

Sabadell, Terrassa, Matadepera, Castellar del Vallès, Sentmenat, Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac, Ripollet, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Castellbisbal, Santa Perpètua, Parets del Vallès, Mollet del Vallès, Montornès del Vallès, Vallromanes, La Roca del Vallès, Granollers, Lliçà de Vall, Lliçà d'Amunt, l'Ametlla del Vallès, la Garriga, les Franqueses del Vallès, Cardedeu, LLinars, Sant Esteve de Palautordera, Sant Celoni.


Ctra. de Barcelona, 90 · 08205 Sabadell (BCN)
Tel. 93 727 53 41 - M: 691 446 824

Miele Anglada, Servei Tècnic Oficial del Vallès Oriental i Occidental - Mapa web - Política de cookies - Avís legal - Disseny web Anunzia


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome