Miele Anglada, Servei Tècnic Oficial del Vallès Oriental i Occidental
Serveis

Serveis de Manteniment


Encara que els seus electrodomèstics no precisin d'una reparació urgent, però vostè els vulgui propiciar un manteniment (neteja interna de màquines, revisió de filtres i condensadors, processos de descalcificació, etc ... )per a així poder evitar possibles avaries que després poden causar major dany a l'electrodomèstic, tenim a la seva disposició una àmplia gamma de serveis de manteniment per a donar solució personalitzada a les seves necessitats, nosaltres li diem Exclusive Care.

A més de controlar el funcionament de l'electrodomèstic, super equip serà Objectes d'una neteja intensiva amb La nostra gamma de productes Care Collection per a la cura dels electrodomèstics Miele. Un cop acabada la revisió de super aparell, Miele li ofereix el desplaçament gratuït del tècnic en aquelles intervencions que es puguin donar a la màquina i un descompte del 15% en recanvis, accessoris i consumibles.

Els seus avantatges d'un cop d'ull:

Els seus electrodomèstics conserven el seu valor Gràcies a la neteja intensiva i la cura realitzat per tècnics de Miele, els seus electrodomèstics estaran sempre en un estat òptim.
Resultats perfectes
Amb la cura adequada i control regular del funcionament, així com actualitzacions de programa, obtindrà sempre els millors resultats.
Consells valuosos
Els experts de Miele estaran a la seva disposició en tot moment, aportant-li consells i trucs per aprofitar al màxim les seves electrodomèstics.
Màxima seguretat
Miele es farà càrrec del desplaçament a possibles intervencions dels aparells contractats durant la vigència del contracte ia més podrà gaudir d'un descompte del 15% en recanvis, accessoris i consumibles de Miele.


Preus del servei Exclusive Care


Tipus de contractes de manteniment segons model d'electrodomèstic Preu per màquina(IVA exclòs)
CoffeCare: màquines de cafè 73,55 € *
Miele Home Programm Categoria 1: rentavaixelles, rentadores i assecadores 73,55 € *
Miele Home Programm Categoria 2: CombiSet, campana extractora, congelador, escalfaplats, placa-forn, placa vitroceràmica, frigorífic, combi, microones 59,50 € *
SteamerCare Categoria 1: forns a vapor 73,55 € *
SteamerCare Categoria 2: Cocivaps 73,55 € *


* A partir del segon contracte de manteniment, el preu serà de 38,84 € (IVA exclòs)

Estem a la seva disposició per a qualsevol informació que pugui necessitar. O concerti ara mateix una cita de manteniment.

Ctra. de Barcelona, 90 · 08205 Sabadell (BCN)
Tel. 93 727 53 41 - M: 691 446 824

Miele Anglada, Servei Tècnic Oficial del Vallès Oriental i Occidental - Mapa web - Política de cookies - Avís legal - Disseny web Anunzia


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome